8.aprīlis / 2019

Ielūgums uz sestdienas talku svētā svētmocekļa Rīgas Jāņa mocekļa nāves vietā

Dārgie brāļi un māsas! Ar Visaugstisvētītā Rīgas un visas Latvijas Metropolīta Aleksandra svētību sestdien, 2018. gada 13. aprīlī, no 12:00 līdz 15:00 notiks uzkopšanas talka svētā svētmocekļa Rīgas Jāņa mocekļa nāves vietā Ozolkalnā (Pakalniešu ielu 24)  - vietā, kur viņš dzīvoja un strādāja. Pirms talkas sākuma 12:00 tiks kalpots aizlūgums.

Jau vairākus gadus ticīgie no dažādām Rīgas draudzēm (un ne tikai Rīgas) piedalās šajā Dievam tīkamajā darbā. Strādāt par slavu Dievam – tas ir patiess prieks dvēselei. Un katru gadu mēs jau gaidām šo brīdi, kad varēsim tikties un dalīties darbā un lūgšanās.

Darba pietiks visiem: citi grābs lapas un gružus, citi – saliks tos maisos un nesīs uz speciāli atvesto konteineri. Pārtraukumos būs iespēja iestiprināties ar karstu tēju un pīrādziņiem.

Līdz talkas vietai iespējams nokļūt ar sabiedrisko transportu pa Brīvības ielu līdz pieturai „Alfa” vai „Sporta akadēmija”, bet no turienes – pāri sliedēm vēl 15 minūšu gājiens ar kājām. Precīza atrašanās vieta redzama klātpievienotajā kartē.

Aicinām visus aktīvi piedalīties šajā labajā darbā teritorijas uzkopšanā vietā, kur agrāk mocekļa nāvē gājis bojā Latvijas zemes svētais.

Rīgas sv. labtic. lielkņaza Ņevas Aleksandra baznīcas draudze