4.marts / 2019

Jauniešu tikšanās ar Latvijas Pareizticīgās Baznīcas preses sekretāri

Ar Viņa Eminences Visaugstisvētītā Rīgas un visas Latvijas Metropolīta Aleksandra svētību notika jauniešu tikšanās ar Latvijas Pareizticīgās Baznīcas preses sekretāri Oksanu Dementjevu.

Tikšanos organizēja Latvijas Pareizticīgās Baznīcas Jaunatnes lietu nodaļa, tā notika siltā un labvēlīgā atmosfērā. Saruna galvenokārt notika par jauno Latvijas Pareizticīgās Baznīcas projektu – žurnālu “Dobroje slovo”, kas tiek izplatīts Rīgas un Liepājas prāvestībās.

Jaunieši iepazinās ar žurnālu un cits ar citu, noskaidrojās, ka daudzi no viņiem gribētu nodarboties ar baznīcas žurnālistiku, un žurnāls viņiem kļūs ne tikai par labu draugu, bet arī iespēju pārbaudīt savus spēkus rakstīšanā. Latvijas Pareizticīgās Baznīcas preses sekretāre aicināja jauniešus sadarboties, izsakot cerību, ka ieraudzīs klātesošo vārdus izdevuma “Dobroje slovo” lappusēs.

Tikšanās notika pareizticīgās literatūras veikalā Rīgā, Merķeļa ielā 11 (ieeja caur vārtu arku). Tikšanās organizatori un dalībnieki pateicas par viesmīlību Andrejam Jefremovam.

LPB preses dienests
Vjačeslava Jaškuļa foto