25.maijs / 2018

Apsveicam sociālo centru “Paaudzes” piecu gadu jubilejā

2018.gada 22.maijā Rīgas daudzfunkcionālais dienas centrs ģimenēm ar bērniem un vecākiem ļaudīm “Paaudzes” atzīmēja savu piecu gadu jubileju.

Atgādinām, ka šī sociālā iestāde tika dibināta 2013.gadā ar Rīgas domes līdzdalību. Šajā centrā pastāvīgi dzīvo trūcīgi veci cilvēki, dienā šurp atnāk bērni no maznodrošinātām ģimenēm. Bērni šeit pilda mājas darbus, apmeklē dažādus pulciņus, datorklasi un trenažieru zāli. Centrā ar viņiem nodarbojas psihologs un sociālais darbinieks.

Ar Viņa Eminences, Visaugstisvētītā Aleksandra, Rīgas un visas Latvijas Metropolīta svētību kopš centra darbības sākuma to garīgi apkalpo Rīgas Svētas Trijādības katedrāles kopiena un Ādažu pareizticīgā draudze.

Atsaucoties uz centra “Paaudzes” administrācijas ielūgumu, jubilejas svinībās piedalījās priesteris Valentīns Vasiļjevs un Ādažu draudzes par godu Dievmātes ikonai “Ļauno siržu Mīkstinātāja” vecākais Grigorijs Spila. Viņi sirsnīgi apsveica piecu gadu jubileja visus šajā sociālajā iestādē dzīvojušos un strādājušos. Savukārt centra “Paaudzes” administrācija pateicās Latvijas Pareizticīgajai Baznīcai par daudzgadīgu auglīgu sadarbību un pasniedza tēvam Valentīnam un Grigorijam Spilem pateicības rakstus.