19.jūnijs / 2017

Dienas centra «Paaudzes» iemītnieki apmeklējuši Latvijas Pareizticīgās Baznīcas dievnamus

Latvijas Pareizticīgās Baznīcas un sociālā daudzfunkcionālā dienas centra «Paaudzes» sadarbības ietvaros dienas centra «Paaudzes» darbinieki un iemītnieki apmeklējuši Latvijas Pareizticīgās Baznīcas dievnamus.

Ar Visaugstisvētītā Rīgas un visas Latvijas Metropolīta Aleksandra svētību nesen notika ekskursija visiem, kas dzīvo un strādā šajā sociālajā iestādē.

Ekskursijas dalībnieki apmeklēja Rīgas Svētās Trijādības katedrāli un Rīgas Svētās Trijādības-Sergija sieviešu klostera dievnamu par godu sirdsskaidrajam Radoņežas Sergijam un iepazinās ar šo dievnamu vēsturi un neatkārtojamo arhitektūru, kā arī ar pareizticīgajām tradīcijām.

                                                                                                     LPB preses dienests

Izziņa:

Sociālais daudzfunkcionāls dienas centrs «Paaudzes» ģimenēm ar bērniem un veciem cilvēkiem, kas atrodas Rīgā, Ūnijas ielā 49, tika izveidots ar Rīgas domes atbalstu 2013.gadā. Šajā centrā pastāvīgi uzturas  trūcīgi cilvēki gados, pa dienu uz šejieni nāk maznodrošināti rīdzinieki un bērni no maznodrošinātām ģimenēm. Centrā strādā psihologs un sociālais darbinieks, to regulāri apmeklē dažādu konfesiju garīdznieki un citi pārstāvji. Vienlaikus centrā var atrasties 50 pieaugušie un 36 bērni. Centrs darbojas katru dienu no 11.00 līdz 19.00.