21.marts / 2017

Sociālajā centrā «Paaudzes» notika koncerts

2017.gada 21. martā Ādažu pareizticīgās draudzes par godu Dievmātes ikonai «Ļauno siržu Mīkstinātāja» un Rīgas daudzfunkcionāla sociālā centra «Paaudzes» sadarbības ietvaros notika klasiskās mūzikas koncerts visiem, kas dzīvo un strādā šajā sociālajā iestādē.

Šajā kamerkoncertā čelliste Magdalēna Ceple un pianiste Elizabete Vasiļjeva izpildīja Ludviga van Bēthovena un Pētera Čaikovska skaņdarbus. Visi klausītāji silti uzņēma jaunas muzikantes un sirsnīgi pateicās par iespēju baudīt skaistu mūziku.

Ādažu pareizticīgās draudzes padome

Izziņa:

Rīgas daudzfunkcionālais dienas centrs «Paaudze» ir izveidots 2013.gadā ar Rīgas domes atbalstu, tas domāts ģimenēm ar bērniem un veciem cilvēkiem, un atrodas Ūnijas ielā 49. Šajā centrā dzīvo veci trūcīgi ļaudis, pa dienu šeit var atnākt maznodrošināti rīdzinieki un bērni no nabadzīgām ģimenēm. Centrā darbojas psihologs un sociālais darbinieks, notiek arī garīgā aprūpe. Divreiz nedēļā notiek dievkalpojumi. Vienlaikus centrā var uzturēties 50 pieaugušie un 36 bērni. Centrs ir atvērts katru dienu no 11.00 līdz 19.00.